Spirituel dyreterapeut

For ca. 3 uger siden havde jeg besøg af Bente og hendes hund Jack. Efter en dårlig oplevelse med en hund der overfaldt Jack, havde Bente har ikke haft overskud og mod på at gå med Jack steder hvor der var mange mennesker og andre hunde.

Jack har haft en tendens til at være lidt voldsom i sin adfærd og indimellem lave udfald mod andre hunde. Bente har haft et stort ønske om at kunne lade Jack løbe frit uden at skulle være bekymret for at han ville løbe sin vej eller løbe over til andre hunde.

Jeg startede med at lave en telepati med Jack og på den måde formidle til Bente hvad Jack havde af tanker om situationen. Vi fik en god snak og fik belyst situationen både fra Bentes og Jacks side.

Herefter healede jeg på Jack mens de var i klinikken. Efterfølgende har jeg fjernhealet på Jack 2 gange.

Allerede da Bente kørte herfra følte hun større overskud og hun mærkede ligeledes at Jack var meget mere afslappet. 6 dage efter besøget hos mig skrev Bente at nu kunne de passere hunde på gåturen uden Jack lavede udfald. 14 dage efter besøget i klinikken og efter to gange fjernhealing modtog jeg en besked om at nu havde Jack i to dage løbet løs på marken og leget.

 

Det er en kæmpe glæde for mig at få de her tilbagemeldinger og at jeg i samspil med dyr og ejer kan få tingene til at lykkes <3

 

Hvis du som dyreejer har nogle udfordringer med dit dyr og ved du ikke helt hvordan du skal komme videre så kontakt mig og lad os få en snak. Jeg er uddannet spirituel dyreterapeut, hundetræner, heste- og hundemassør, dyretelepatør og kraniosakralterapeut til dyr.