Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en meget blid terapi. Det er et fantastisk værktøj til både mennesker og dyr for at få løsnet op for spændinger i hele kroppen. Mange spændinger i muskler eller skævheder i skelettet kan give forstyrrelser i kroppen.

Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjerne væske), muskler, bindevæv og organer og har indflydelse på nerve-, hormon- og immun systemet og på den måde har terapien effekt på hele kroppen.

Kranio-Sakral Terapi genopretter skævheder og løsner de spændinger som belaster kroppens og dens funktioner. Kst består af en række specielle teknikker og tryk af få gram bestemte steder på Kranio-Sakral systemet. Kranio-Sakral systemet er kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og centralnervesystemet (hjernen, rygmarven, rygmarvsnerverne og rygmarvs væske).

Hvad kan kranio sakral terapi afhjælpe? Forskellige problemer med hele bevægeapparatet, F.eks. muskel spændinger, skæv kæbe, spændinger i nakken, øm ryg eller bækken, smerter i skuldre og ryg, gjordkrampe, problemer med fordøjelsen, nervøsitet, forkert adfærd, manglende koncentration o.m.a. Vi kender, alle sammen den der med, at der er noget der ikke er helt godt, men at det er svært lige at sætte en finger på hvad der er galt med ens hund eller hest. Der kan KST i mange tilfælde afhjælpe.