Om mig

Det er vigtigt for mig løbende at deltage i diverse kurser og efteruddannelser for hele tiden at udvikle mig og holde mig opdateret

Om mig

Mit navn er Maria Bjørn

Jeg er uddannet dyrlæge eksamineret hundemassør hos Key2Balance, eksamineret dyre kranio sakral terapeut hos Naturgaarden, eksamineret hestemassør hos Center for Dyreterapi samt eksamineret holistisk telepatør hos Animal listening.

Jeg bor på landet sammen med min mand, vores datter, 5 hunde, 2 katte og 2 heste. Det er også her fra jeg driver Skovgaard – terapi til dyr

Oprindeligt er jeg uddannet landmand og agrarøkonom. Det giver mig et grundigt kendskab til anatomi og fysiologi hos dyr. Jeg har løbet konkurrence agility i mange år. Der var også i den forbindelse at jeg fik interessen for hundemassage. Jeg havde et stort ønske om at passe bedst muligt på mine hunde og give dem optimale betingelser for at præstere.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang

Jeg ønsker at hjælpe dyrene til en bedre hverdag, uden stress, smerter eller andre forstyrrende ubalancer. Dette gør jeg ved at kombinere forskellige behandlingsformer samt ved træning og fysioterapi.

Lige som vi selv går til behandling for at forebygge problemer eller for at kunne yde bedre, anbefaler jeg også at dyrene jævnligt får et tjek og/eller en vedligeholdelses behandling.

Det er vigtigt for mig løbende at deltage i diverse kurser og efteruddannelser for hele tiden at udvikle mig og holde mig opdateret. Nedenfor kan du se hvilke uddannelser og kurser jeg har taget i tidens løb.

Uddannelser

2022: Eksamineret Spirituel Dyreterapeut

2021: Eksamineret Holistisk Dyretelepatør

2020: Eksamineret Hestemassør

2019: Eksamineret Dyre kranio Sakral Terapeut

2018: Dyrlæge eksamineret hundemassør

2016: Spirituel animal healer

2016: Reiki I – II – III (Master level)

2016: Holistisk Dyreterapeut

2008: Hundetræner i DcH

Efteruddannelser/kurser

2022: Styrketræning for hest

2021: Træningslære hund

2021: Hestens triggerpunkter

2021: Æteriske olier til dyr

2021: Fodring af heste

2021: Animal healing & Communication Technique

2020: Telepati

2020: Kinesiotaping til heste

2020: Organkursus for KST-terapeuter

2019:Grundkursus i anatomi (hest og hund)

2016: Bach til dyr trin 1