Healing

Healing af dyr

Hvis dit dyr  har fysiske, psykiske eller følelsesmæssige ubalancer. Det kan fx. være adfærdsproblemer, angst, depression, separations angst, nervøsitet eller aggressivitet. Eller vil du gerne vide hvordan dit dyr har det fysisk og psykisk? Eller vil du måske bare gerne give dit dyr forkælelse eller et energiboost?

Behandling af dyr kan fra tid til anden være nødvendigt for dyrene. Det kan være fordi de har brug for støtte og balance på et fysisk, emotionelt, sjæleligt eller mentalt plan. Uanset hvilket lag ubalancen påvirker, kan en behandlingssession hjælpe til at opnå balance igen.

Jeg anvender teknikker fra healing, massage, KST-terapi, lysterapi, laserterapi, krystaller, essentielle olier og telepati til behandling af dyr. Samlet giver det en smuk, ren behandlingsform, hvor jeg som kanal formidler universel livsenergi direkte til dig dit dyr. I mine healinger arbejder jeg med årsagen bag problemet, hvad enten det er på fysisk, mentalt, energetisk eller sjæleligt plan. Jeg fokuserer på, med stor respekt for dyrets individuelle behov i processen for at forløse roden til problemet, og herved skabe vedvarende resultater til gavn og glæde for dig og dit dyr.

Hvordan foregår healingen?

Alle dyr, og mennesker, er velkomne til en healing session af mig. Det kan foregå fysisk når jeg er til stede, men det er lige så kraftfuldt som en fjernsession, da energi ikke er begrænset af tid eller sted. Jeg modtager et billede samt navn på dyret, og herefter begynder jeg behandlingen. Efterfølgende videreformidler jeg de beskeder jeg modtager fra dyret under behandlingen. Jeg gennemgår skriftligt behandlingens fremgang og forløb samt giver en gennemgang af dyrets fysiske tilstand.