Forskel på healing og telepati

Forskellen på healing og telepati er at i healing arbejder jeg koncentreret med energien. Her arbejder jeg for at befri dit dyr for blokeringer i krop og i sind.

Når jeg laver en telepati med dit dyr, overfører jeg de budskaber jeg får fra dit dyr til dig.

 

 

Healing kan hjælpe med en lang række lidelser og problemstillinger. Da healingen går ind og beroliger nervesystemet og skaber flow i energien i kroppen, bliver kroppen i stand til at heale/reparere sig selv. Bag de fleste fysiske skavanker og lidelser gemmer der sig en række følelser i ubalance.  Har dyret oplevet ting, som kroppen opfatter som traumer, kan healingen forløse disse traumer. Healing er også det perfekte middel imod stress.

 

Telepati er at modtage eller sende budskaber til et andet væsen. Når man telepaterer overfører man budskaber via. sansesystemet, det betyder at man kan modtage budskaberne via. synssansen, høresansen, lugtesansen, følesansen og smagssansen. En hest kan fx. vise at den har ondt i ryggen, ved at sende budskabet via følesansen, og man kan så mærke at man får ondt i ryggen, ofte forsvinder det med det samme man har forstået budskabet korrekt. Man kan telepatere med alle dyr, også afdøde dyr.