Du skal være omhyggelig med dine tanker

Tænker du det, du ønsker? Eller kommer du til at tænke på det, du ikke ønsker…?

Det er et faktum at du skaber din virkelighed med dine tanker. Alt hvad der er i dit liv lige nu, startede med en tanke. Tanker, der udviklede sig til ønsker, ord og handlinger. Også de tanker, der på ingen måde stemte overens med dine ønsker, men som alligevel endte med at blive til først ord og dernæst til virkelighed.

Når vi omgås vores dyr og træner dem, kan vi ofte komme til at tænke alle de her ”bare nu ikke tanker”. Har du mon nogen sinde fx tænkt: ”bare nu ”Fido” ikke flipper ud på naboens hund når vi går forbi”. Eller ”bare nu min hest ikke stopper foran springet”, eller ”bare nu ”Vaks” ikke løber i tunnelen i stedet for at tage springet”? Jeg vil næsten tro at vi alle har tænkt en eller flere at disse og mange mange andre ”katastrofe” tanker.

Problemet med de her tanker er at når du tænker dem, sender du disse billeder og energi til dit dyr. Dog kan man ikke sende et billede af ikke. Så ”Fido” modtager et billede af at flippe ud på naboens hund. Hesten ser et billede af at den stopper foran springet og ”Vaks” ser et billede af at løbe i tunnelen.

Jeg ved at det er utroligt svært, men prøv i stedet at tænke på det du gerne vil have sker fx at du og din hund går stille og roligt forbi naboens hund. Forsøg at se det inde i dit hoved. Det samme med hesten og springet. Se for dig at I springer over springet uden problemer.

Vi har utroligt mange tanker i løbet af dagen (ca 90.000) og vi kan aldrig være helt bevidste om dem alle. Men når de her ”øv tanker” kommer så hav nogle ”modtanker” klar og visualiser det inde i dit hoved.

Hvis du er positiv og glad, udsender du positiv energi som dine dyr og andre i dine omgivelser fornemmer.

Dette gælder også alt andet i dit liv, husk altid at se det for dig du ønsker <3