Clairvoyance sammen med dit dyr

En clairvoyance kan være nyttig for dig, som har brug for klarhed over forhold i dit liv, som fx kan vedrøre arbejde, relationer, personlig udvikling eller i forhold til dyr.

Den åndelige verden kan være med på råd, og jeg kan modtage vejledning til, hvordan du kan komme videre med din problematik.

En clairvoyance fungerer som rådgivning og afklaring – og fordi vi sidder i energierne, mens vi arbejder, vil du føle et løft og føle mere overblik efter en session.

I en clairvoyance arbejder jeg ikke som spåkone, men formidler dét, som kan bringe dig videre i din udvikling. Hvad der sker, afhænger altid af, hvordan vi vælger at tænke og handle. Vi har altså altid selv et valg.

Efter en session, vil du oftest føle dig set, føle afklaring og at du er kommet tættere på dig selv og har derfor bedre mulighed for at se løsninger og muligheder.

 

Som noget nyt vil jeg tilbyde dig at lave clairvoyance på dig i forbindelse med at jeg giver dit dyr terapi. Jeg oplever ofte at de problematikker dyret oplever ofte stammer fra udfordringer vi går og tumler med.

Da det er personlige ting der tales om under en clairvoyance, er det vigtigt at der ikke er andre tilstede under sessionen.

 

Pris:550 kr. ca 70 min.